logo
Srpski English Русский Deutsch Français Italiano Español Magyar Makedonski Čeština
Berza proizvoda i usluga - Pretraživač
Registracija
Prijava
Mape gradova
Sugestije
Preporuke
Kontakt
Linkovi
Baneri
Globalni partneri
Cenovnik
Ključne reči
Lista firmi
Mapa sajta
 
Dobro došli na portal berze ponuda proizvoda i usluga. U toku je punjenje portala podacima firmi i njihovih ponuda. Predviđen obim podataka na našem portalu 1.200 firmi, 5.000.000 industrijskih proizvoda, 500.000 poljoprivrednih proizvoda,100.000 turistickih usluga i 200.000 usluga.
Kako bi unapredili portal www.ent-ponuda.com dodali smo dve značajno nove mogućnosti:
Link sa vašeg home page (sajta) Ako na home page (sajt) vaše firme stavite link na naš portal, dobijate mogućnost da se pozivom linka vrši konekcija na portal www.ent-ponuda.com i prikazuju se ponude vaše firme. Prednost ovoga je da nije potrebno da imate dinamičku prezentaciju na vašem home page (sajtu). Kompletnu prezentaciju (lager liste, cenovnik) držite na našem serveru u bazi podataka, odakle se dinamički generiše upit. Vašim podacima pristupa se sa dve strane, preko vaše web prezentacije ili našeg portala.
Narudžbina za kontrolisanog kupca Sa prezentacije proizvoda i usluga Vaše firme na portalu www.ent-ponuda.com, može se izvršiti porudžbina vaših ponuda. Porudžbinu može izvršiti kontrolisani kupac (kupac kome Vi dajete user/password), kupac za koga ste sigurni da želi da kupi vaše proizvode ili usluge. Porudžbenicu možete ažurirati (statusom i količinama koje imate na lageru) i odštampati. Inicijalno punjenje i izmenu podataka ponuda vaše firme možete uraditi putem ascii file ili excel tabele.
Spremni smo da analiziramo i usvojimo primedbe i sugestije budućih korisnika portala kako bi unapredili poslovanje naše i naših korisnika.
Usluge
Slike proizvoda Ključne reči Delatnost Nomenklatura Rezultati Mape gradova

U kategoriju Uslude - grupisane su sve usluge Da bi nastavili pretaživanje, odaberite mod pretaživanja.
Entitet d.o.o.